Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00 € 0
0 items - 0,00 € 0
0 items - 0,00 € 0

Preguntes Més Freqüents

Sí. A la pàgina de pagament, a l’apartat “La Teva Comanda“, trobaràs les opcions d’enviament. Allà, tria “Recollida a la botiga“. Podràs passar a recollir la teva comanda a partir de les 24h següents a la nostre botiga sita a “Plaça de les Cols 7, 08800 Vilanova i la Geltrú

Si tens cap dubte, posa’t en contacte amb nosaltres.

Un cop es confirma el pagament, la teva comanda comença a preparar-se. La preparació pot trigar de 24 h a 72 h, tot depenen de la disponibilitat del producte i el volum de comandes entrants.

Un cop preparada, el servei de missatgeria recull el paquet. Des d’aquest punt, normalment hauries de rebre el paquet en un màxim de 48 h.

Per poder garantir la seguretat dels pagaments al 100%, a la botiga pots fer servir qualsevol targeta Visa, MasterCard o American Express. El pagament es processa mitjançant la passarel·la Europea Redsys / ServiRed.

A la pàgina de pagament, a baix de tot hi trobaràs l’apartat “Notes a la comanda“.

Escriu allà el teu horari de disponibilitat. Traslladarem aquesta informació a l’empresa missatgera. Tot i que nosaltres no podem assegurar-te que l’entrega es produeixi en un horari concret.

Si necessites la factura de la teva darrera comanda, posa’t en contacte amb nosaltres i comunica’ns el nº de comanda a facturar.

Sí. Et convidem a fer-nos una visita al celler-restaurant “La Cava Wine Bar“, a la Plaça de les Cols 7, de Vilanova i la Geltrú. 

Tots els nostres plats estan elaborats íntegrament en el nostre local, utilitzant productes locals, de petits proveïdors i productors d’arreu del nostre territori.

Fem servir tècniques de cocció al buit i a baixa temperatura per mantenir les propietats dels aliments.

Com arribar a “La Cava Wine Bar”