Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00 € 0
0 items - 0,00 € 0
0 items - 0,00 € 0

Cal Mandrat

logo_calmandrat
calmandrat04

La vinya de Cal Mandrat està ubicada al Parc Natural del Cadí-Moixeró, a la Vall de la Cerdanya. Actualment, compta amb les varietats RieslingGewüztraminer i Chardonnay repartit en dues hectàrees. És un cultiu ecològic amb coberta vegetal d’herba natural, aconseguint així mantenir l’equilibri i la biodiversitat.

Situat a 1250 metres d’altitud, la vinya compta amb un terra argilós idoni per al cultiu. Tot i això, ha de fer front a una climatologia adversa. Aquestes condicions atípiques dins del món del vi fan que els ceps requereixin més cura i atenció durant tot l’any. El resultat és un vi delicat, equilibrat, ple de matisos i únic.

Geografia

La vinya de Cal Mandrat està ubicada a l'estrep nord del Parc Natural del Cadí-Moixeró, al municipi de Montellà.

Varietats

Riesling, Gewürztraminer i Chardonnay.

Altitud

La plantació està orientada al nord, a una alçada entre els 1.225 i 1.276 metres.

Sòl

Conreu estrictament ecològic en harmonia amb l'entorn alpí dels boscos que el circumden i en convivència serena amb la gran varietat de fauna que cohabita a la Baixa Cerdanya. Sòl franc argilós.

Clima

El clima de muntanya, amb una marcada amplitud tèrmica tant diària com anual, li confereix un caràcter únic i el prepara per poder evolucionar de manera sorprenent en ampolla gràcies a la seva acidesa natural.

Vinya

El treball a la vinya és meticulós i principalment manual. La poda es realitza a finals d'abril i verema a finals d'octubre.

Tasta el vi de Cal Mandrat

Ampolla Vi Cal Madrat

Campgran

Coneix Cal Mandrat